Στο Διεθνές συνέδριο AMLI 2018

Στο Διεθνές συνέδριο AMLI 2018

Στο Διεθνές Συνέδριο Ιατρικής Πρωτοπορίας και Καινοτομίας AMLI 2018 (Athens Medical Leadership and Innovation Conference 2018), που οργανώνει ο Όμιλος του Ιατρικού Αθηνών,  θα μιλήσει ο Ορθοπαιδικός Ώμου – Αγκώνα Δρ. Χρύσανθος Χρυσάνθου.

Ειδικότερα, σε Στρογγυλή Τράπεζα με θέμα «Νεώτερες Εξελίξεις στη Χειρουργική του Άνω Άκρου»,  θα εισηγηθεί το θέμα: «Elbow arthroscopy – Management of Plica syndrome».

Το συνέδριο πραγματοποιείται από 23 έως 25 Νοεμβρίου στο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών. Στο συνέδριο παρουσιάζονται πρωτοποριακές μέθοδοι, τεχνικές και ιατρικά επιτεύγματα πραγματοποιούνται διαρκώς στα νοσοκομεία του Ομίλου Ιατρικού και ειδικότερα στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης με το οποίο συνεργάζεται ο Ορθοπαιδικός Δρ. Χρύσανθος Χρυσάνθου.

Σύμφωνα με την οργανωτική επιτροπή, το συνέδριο AMLI 2018 αναμένεται να λειτουργήσει ως το «όχημα», όπου κορυφαίοι επιστήμονες από τα νοσοκομεία του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, αλλά και οι διεθνείς ομόλογοί τους, θα παρουσιάσουν τις τελευταίες τάσεις στους αντίστοιχους τομείς εξειδίκευσής τους.

Παράλληλα, στο συνέδριο θα γίνει η παρουσίαση των σημαντικότερων διεθνών τάσεων,  που αφορούν τον Ιατρικό Τουρισμό, ενώ θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στον καίριο ρόλο της προάσπισης των δικαιωμάτων των ασθενών.